dissabte, 6 de juny del 2015

Padua/Padova

Potser no és una ciutat molt coneguda, sobretot perquè està molt aprop de la famosa Venècia, però val la pena anar-hi. Amb un dia ben atapeït de visites ,en tindreu prou per veure el principal. Encara que si hi podeu estar dos dies, millor que millor.

Arribar-hi és fàcil amb el transport públic ( tren i autobús ).

Com tota ciutat italiana, l'art és present en la majoria dels edificis històrics i els museus . No cal que els visiteu tots, però n'hi ha que és imprescindible: la capella dels Scrovegni. Està considerada una de les millors obres de Giotto. És tan important que l'aforament és limitat i es conserva a una temperatura constant.
Consell per visitar-lo: cal reservar abans hora de visita .

Al fons , la capella .




 Però no tot és art , prop de la plaça Prato del Valle ,hi ha el jardí botànic . De forma circular , es pot visitar en poca ( o molta ) estona depenent del vostre interès. Hi ha racons molt bonics! Fou creat a l'any 1545  i en l'actualitat té més de 6000 espècies diferents. A sobre és gratuït !



I si després d'aquesta visita us entra una set ( i sinó també ) aneu al cafè Peddrochi, al centre de la ciutat. Inaugurat el 1831, ha sobreviscut fins a l'actualitat. Hi ha diferents sales,on en totes elles s'hi pot prendre un expresso ( pels amants del bon cafè)  i observar una bona estona.

El cafè era molt bo!




Animats per anar-hi?  I ja ho sabeu, si voleu més  consells només cal que contacteu amb mi!

Buon viaggio!

Montse


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada