dimarts, 16 de juny del 2015

Vilnius

Aquest cop anirem al nord d'Europa, concretament a Lituània a visitar la seva capital Vilnius. Potser no és una de les destinacions més populars, però creieu-me si us dic que té un seu encant.
Amb dos dies hi ha temps suficient per visitar-la. Personalment em va sorprendre la varietat de colors dels edificis i l'encant dels carrers més turístics.

Bonic, oi ?Tota la ciutat és així!

Val a dir que teníem uns guies molt bons, uns amics residents a Vilnius. Ens van aconsellar molt bé, sobretot a l'hora de triar els restaurants. La gastronomia d'aquest país és molt bona , que juntament amb una gran varietat de cerveses, fa que no es trobi a faltar el menjar de casa.



Què us sembla ?  Segur que us ha vingut ganes de tastar-ho !

Vilnius és una ciutat amb molts edificis religiosos ( catòlics, ortodoxes russos, evangèlics, luterans , baptistes i d'altres) i museus . No cal que els visiteu tots, però sí que crec que estaria bé visitar alguna església ortodoxa ( com és la església ortodoxa de sant Nicolau )  i una cristiana ( com és l'església de Santa Teresa ). 
Esglèsia de santa Teresa

Esglèsia ortodoxa de sant Nicolau



 També hi ha una catedral, com a totes les ciutats. Està situada a una gran plaça al costat del campanar, trobareu informació més detallada a la pàgina del facebook.

www.facebook.com/consellsdeviatges


Però jo us recomano una altra visita: al barri bohemi ( Uzupio en lituà). No queda lluny del centre i és curiós de veure'l. Si us ve de gust, us podeu arribar al cementiri que està situat a un extrem del barri i  enmig d'un bosc. Fa goig de visitar-lo.






Espero que us hagi despertat la curiositat i interès i que us plantegeu Vilnius com la propera ciutat a visitar. I si és així, ja ho sabeu , us puc ajudar amb el vostre viatge!

Gera Kelioné

Montse

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada