dissabte, 27 de juny del 2015

Fent país... La Garrotxa

La Garrotxa, la comarca que fins fa poc  només s'hi podia accedir  per una carretera plena de revolts, gràcies als túnels de Bracons s'ha tornat molt més propera. Amb mitja hora, hom es pot plantar a Olot, la gran capital.

Però no us en parlaré, no perquè no crec que sigui important, sinó perquè crec que tota la comarca ofereix un gran ventall de possibilitats de visites. Al Facebook us parlo dels llocs més coneguts, però aquí us vull descobrir uns racons fantàstics. Espero que us agradi la natura. 


Començarem fent una mica d'esport : anirem a visitar les Roques Encantades. Perquè es diuen així ? Això ho haureu de comprovar quan sigueu allà. Teniu dues opcions d'arribar-hi: o bé deixeu el cotxe prop de Coll de Condreu o bé us arribeu fins al Santuari de la Salut.

Jo ho vaig fer des del primer lloc. Que no us enganyi el primer tram del camí, després es torna més planer. Tot just al principi, trobareu la explicació de  la llegenda de Coll de Condreu. Si aneu seguint el camí rural, trobareu un rètol indicant-vos el camí a les Roques Encantades. 
Jo no sé si son encantades, màgiques o tot és una mentida, però impressiona.

Añadir leyenda





Què us sembla ? Al natural és millor.   Es recomanable visitar aquest lloc més d'un cop a l'any, per veure els canvis de color d'estació.

Podeu tornar pel mateix camí  o bé anar amb direcció contrària. Arribareu al Santuari de la Salut : situat a 1050 metres sobre el nivell del mar, podeu gaudir d'una bona panoràmica de la vall.



Santuari de la Salut, el camí cap a les Roques Encantades queda a esquerra de imatge.



Segur que heu agafat una mica de gana. Us podeu quedar al Santuari però jo us recomano arribar-vis fins a Olot  al restaurant de la Deu. Allà hi podeu degustar les famoses " patates d'Olot " . 



I per pair el dinar,  no hi ha res millor que fer una caminadeta fins a la font Moixina  ( molt aprop del restaurant) per la mateixa carretera i descobrireu racons únics.


Si visiteu aquest racó, hi trobareu una font.

Font Moixina



Us n'he fet venir ganes ? Si és així, aviseu-me quan hi aneu, que vindré!


Bona excursió


Montse

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada